Proiectare si executare Centrale Electrice Fotovoltaice

Obiectivul firmei este de a implementa sisteme ecologice, eficiente din punct de vedere energetic, oferind in acest sens consultanta si solutii tehnice atat mediului de afaceri, institutiilor publice precum si persoanelor fizice, dornice de a instala sisteme noi, moderne de producere energie electrica, obtinuta din energie solara. Scopul nostru este sa oferim suport tehnic si sa devenim un partener pentru oricine este dornic sa utilizeze astfel de tehnologii functionale pe baza de energii regenerabile, precum si pentru cei care vor sa-si realizeze autosustenabilitatea.

In sprijinul persoanelor fizice pentru instalarea de panouri fotovoltaice societatea noastra este instalator validat de catre Administrația Fondului pentru Mediu in programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrica, in vederea acoperirii necesarului de consum si livrarii surplusului in reteaua nationala.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.