Despre noi

Rel-Mont SRL - Prezentare generala

Pâna în prezent societatea a executat peste 590 km de linii electrice aeriene de medie şi joasă tensiune, 186 posturi şi staţii de transformare 20/0,4kV, 95 km linii de înaltă tensiune (construcţii noi si reparatii capitale), precum şi instalaţii electrice interioare din care putem aminti cele de complexitate ridicată la 12 unităţi industriale, la  supermaketuri (REAL, Selgros, Carrefour, Kaufland, Dedeman, etc.), Retehnologizarea instalaţiilor electrice la Spitalul TBC Oradea.

Pe parcursul anilor, societatea s-a dotat cu scule şi utilaje tehnologice, având în prezent un parc auto constituit din autoturisme, camionete, autoutilitare, tractoare, buldoexcavatoare, miniexcavator, autoplatforme pentru lucrul la înălţime, nacela, automacara. Pentru activitatea de microproducţie, comercializare produse şi depozit s-a amenajat o bază de producţie/magazie cu toate dotările necesare.

În prezent societatea are 40 de angajaţi, ingineri (8) şi muncitori calificaţi, cu experienţă în domeniul proiectării şi execuţiei instalaţiilor şi construcţiilor energetice şi a activităţilor conexe, majoritatea fiind autorizaţi cu diferite grade de către ANRE.

Rel-Mont SRL - Prezentare generala

O preocupare majoră din partea societăţii a constituit-o perfecţionarea permanentă a personalului angajat prin urmarea diferitelor cursuri şi obţinerea autorizaţiilor aferente (manşonar, topometrist, responsabil tehnic cu executia, verificator proiecte, diriginte de şantier, etc.).

 Cifra de afaceri medie pe ultimii trei ani este de 6.551.997 lei, adică 1.456.000 euro.

SC REL MONT SRL este atestată de către ANRE (atestat 16582/09.11.2020 tip E1, atestat 16583/09.11.2020 tip E2 ). Din anul 2001 se numără printre firmele ce au implementat standardul de calitate ISO 9001 iar din anul 2009 este certificată şi ISO 14001 si OHSAS 18001. În urma cooperării îndelungate cu alte firme de profil, societatea se află în relaţii contractuale cu furnizori de prestigiu atestaţi de asemenea de către ANRE, ce au implementat la rândul lor standardul ISO.

În ultimi ani SC REL MONT SRL a angajat contracte de proiectare şi execuţie lucrări cu SC Electrica SA, în judeţele Bihor, Satu Mare, Salaj, Alba,  Cluj şi cu SC ENEL BANAT SA în judeţele Arad, Timiş, Hunedoara, Caraş Severin, precum şi cu investitori din domeniul privat.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.